Om oss på Sovgottnu.se

Om oss på sovgottnu.se - din sida om sömn

Sovgottnu.se är en hemsida vars syfte är att hjälpa besökaren att hitta uppslag för att sova bättre. Det finns mycket att läsa och ta del av på internet så vi har försökt samla de intressantaste rönen och artiklarna här på Sovgottnu.se.

Bland annat skriver vi om tyngdtäcken på hemsidan. Vi vågar påstå att vi har den mest omfattande guiden om vad tyngdtäcke är för något, hur det används och vilket tyngdtäcke som passar till dig. Vi samarbetar med duktiga arbetsterapeuter som hjälper oss med innehållet i texterna så att informationen som når dig är korrekt.

En av våra populäraste artiklar är den om sovmasker. En sovmask är bra för dig som har svårt att få riktigt mörkt när du ska sova. På sommaren gäller det nästan oss alla så gör som många andra och köp en sovmask du också.

Våra skribenter

Anna Jonsson

Anna Jonsson profilbild

Anna är utbildad arbetsterapeut med många års erfarenhet från vården både inom regionen och privat. Anna har arbetet som förskrivare av bland annat tyngdtäcken och vet vilken effekt de kan ha rätt använt.

Mikael Petersson

Mikael Petersson profilbild

Mikael har mångårig erfarenhet av att jobba med sömn och sömnproblem både från arbetslivet och privat. Mikael levde under många år under extrem stress vilket gjorde att han till slut gick in i väggen. Vägen tillbaka innebar framförallt att sköta sin sömn och idag delar Mikael med sig av sina insikter här hos oss på Sovgottnu.se.

Kontakta oss på Sovgottnu.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktforumläret nedan:

Samarbetspartners

Vi är ständigt på jakt efter nya samarbetspartners. Är du intresserad av att teama upp med oss, tveka inte att höra av dig så återkommer vi så snart vi kan.