Allmänna villkor och ansvarsfriskrivning

Allmänna villkor och ansvarsfriskrivning för Sovgottnu.se

Allmänna villkor

Sovgottnu.se är en webbsajt med fokus på sömn och produkter för att sova bättre som tyngdtäcke, sovmask, öronproppar och väckarklockor. Vårt mål är att ge våra besökare de bästa produkterna för en bättre sömn. Våra artiklar är omfattande och innehållsrika för att du ska hitta informationen som är viktig. Vi jämför och listar även olika produkter på denna sajt. 

Våra intäkter kommer från Sovgottnu.se:s samarbetspartners via affiliate länkar. När någon klickar på en länk och sedan gör en transaktion hos en av våra samarbetspartners får vi en viss ersättning. Detta är inget som påverkar vad du betalar för produkten men det ger oss möjlighet att driva vidare denna webbsajten. 

Produkterna rekommenderas efter att vi har testat dem på olika sätt. Det kan vara att vi själv har gjort tester eller att vi har vägt samman egenskaper, kundrecensioner och tester från andra webbsajter. Inga tester är sponsrade utan genomförs helt oberoende. 

Ansvarsfriskrivning

  1. Sovgottnu.se är en informativ webbsajt som även jämför olika produkter. Vi erbjuder inte själva några produkter och inga produkter säljs heller från vår hemsida.
  2. Alla tvister och reklamationer mellan kund och tredje part löses mellan dessa parter. All handel görs alltid mellan kund och tredje part och därmed har Sovgottnu.se inget ansvar vid en tvist. Det är alltid till tredje part du ska vända dig om du köpt en produkt eller tecknat ett avtal som du är missnöjd med. 
  3. Avtalsbrott hanteras alltid mellan kund och tredje part. 
  4. Vi uppdaterar regelbundet informationen på denna sida, till exempel produktpriser eller förändringar av produkter. Ibland kan dock saker och villkoren förändras hos tredje part utan att vi har hunnit med att uppdatera detta. Vi kan således inte garantera att alla uppgifter alltid är helt korrekta även om det är vårt mål. 
  5. Sovgottnu.se samlar inte in några personuppgifter överhuvudtaget och skickar aldrig ut någon e-post eller sms. Vi använder oss inte av nyhetsbrev eller e-postlistor vilket garanterar att inga personuppgifter alls hanteras på denna sajt, inte ens e-postadresser.