Black Week tyngdtäcke 2021 – Black Friday

Black Week tyngdtäcke 2021 - billigt tyngdtäcke under Black Friday

Black Week tyngdtäcke är årets största shopping- och readagar med statistiskt stora prissänkningar på bland annat tyngdtäcken och andra produkter kopplat till sömn som täcken, kuddar, väckarklockor och till och med sängar. Black Friday tillsammans med Cyber Monday är starten på julhandeln och infaller i år den 26 november 2021.

Under Black Week 2020 slog shoppinghögtiden alla tidigare rekord. Jämfört med 2019 steg den totala försäljningen med hela 41%!

Vi på Sovgottnu.se kommer lista de bästa Black Week tyngdtäcke erbjudandena när det väl är dags. Tills dess listar vi olika butiker som kör någon form av Black Friday rea. Glöm inte att spara denna sida i dina favoriter så du kan komma tillbaka hit för att ta del av de bästa priserna på tyngdtäcken.

Black Week Tyngdtäcken 2021

Cura Pearl Classic - tyngdtäcke bäst i test - hitta bra pris Black Week tyngdtäcke

Black Friday är i år den 26/11 2020

Black Friday 2021 – Varför du ska köpa ditt tyngdtäcke via Sovgottnu.se?

När Black Friday väl drar igång är det lätt att luras till spontanköp. Se till att planera dina inköp i god tid och skaffa dig den bästa informationen så du kan hitta de bästa erbjudandena och undvika de dåliga. Här följer tre viktiga tips för hur du shoppar smart under Black Friday:

  1. Var nog med att jämföra priser hos flera butiker, fördelen med oss på Sovgottnu.se är att vi gör det åt dig och priserna du ser är alltid de bästa online just nu.
  2. Läs på om varan så att du inte upptäcker efter ett tag att den inte passar dig. Här är ytterligare en fördel att handla via Sovgottnu.se, i vår stora guide om bästa tyngdtäcket har vi utsett bästa tyngdtäcket och vi har även en specialartikel om tyngdtäcken till barn. Vi går igenom produkterna och listar för- och nackdelar.
  3. Köp från ansedda butiker med bra villkor. Alla butiker vi samarbetar med på Sovgottnu.se har bra villkor och är Svenska eller nordiska företag.

Black Friday Tyngdtäcke 2021

Vad är då egentligen skillnaden mellan Black Friday och Black Week? Black Friday är fortfarande den största shoppingdagen på året och växer fortfarande för varje år som går. Men Black Friday är en relativt kort period med endast 24-timmars försäljning. Det innebär att butikerna måste konkurrera stenhårt för att locka till sig kunder under dessa 24 timmar. Det har gjort det både svårt och dyrt för butikerna att nå ut till potentiella kunder.

De senaste åren har många butiker påbörjat sin Black Friday rea några dagar tidigare det egentliga datumet. Detta har ökat butikernas möjligheter att nå ut till sina kunder och få fler att handla i deras butiker. Därför har man valt att kalla denna shopping intensiva vecka för Black Week.

Måndagen efter Black Friday kallas Cyber Monday. Från början var det readagen alla e-handlares svar på de fysiska butikernas Black Friday men idag har gränserna suddats ut och du kan hitta bra priser i både fysiska butiker och på nätet under Cyber Monday.

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan och kommer fylla på med mer information desto närmare Black Week vi kommer.

Rea på tyngdtäcke 2021

Är du på jakt efter ett billigt tyngdtäcke och varken orkar eller kan vänta till Black Friday? Här nedan hittar du de bästa priserna på tyngdtäcke just nu. Tyngdtäckena i listan är på REA med minst 20% rabatt! Hoppas du hittar vad du söker.