Reklamfilm för Cura tyngdtäcke 2020

Ingen har förmodligen undgått reklamfilm för Cura tyngdtäcke. Är du intresserad av Cura tyngdtäcke? Vi har samlat all populär reklamfilm för Cura tyngdtäcke.

Vi kan se det både i tv-rutan, men även höra det i radio och se det i tidningar. Många är det som har skaffat sig ett Cura tyngdtäcke och många är det som sover mycket bättre tack vare sitt täcke. Cura tyngdtäcke ligger i topp bland de populäraste tyngdtäckena och får de högsta betygen i olika jämförelser. Ta del av Pricerunners test: Bästa tyngdtäcket 2002 och se varför Cura plockade hem förstapriset.

I denna artikel har vi samlat populära reklamfilmer från Cura of Sweden om deras tyngdtäcken. Här finns bl.a. filmer som går igenom Curas olika täcken, reklamfilmen med Börje Salming och filmen där vi får följa småbarnsföräldern Emelie från det att hon beställer sitt täcke till att hon utvärderar det efter en och en halv månads användning.

Reklamfilm för Cura tyngdtäcke

Produktsortiment 2020 Cura of Sweden

Längd: 3:26 min
Genomgång av hela Cura of Swedens produktsortiment. Allt från tyngdtäcke till filtar och sängkläder.

Reklamfilm för Cura tyngdtäcke – Emma Igelström

Längd: 30 sek
Kort reklamfilm för Cura tyngdtäcke. Tyngdtäcket har hjälpt den före detta världsstjärnan i simning, Emma Igelström att hantera hennes problem med sömnproblem, oro och ångest efter hennes sjukdom.

Reklamfilm för Cura tyngdtäcke – Börje Salming

Längd: 31 sek
Kort reklamfilm för Cura tyngdtäcke. Berättar hur många som idag använder täcket och visar hur skillnaden kan bli i sömnen med ett täcke från Cura. Hockeylegenden Börje Salming får i slutet säga vad han tycker om sitt Cura täcke.

Bästa pris på Cura of Sweden tyngdtäcke:

Cura tyngdtäcke – Användare berättar

Cura of Sweden har frågat sina användare vad dem tycker om sina täcken. Första filmerna är en serie i fyra delar där vi får följa nyblivna mamman Emelie från det att hon beställer sitt täcke online, när hon packar upp sitt täcke till att hon utvärderar täcket efter 1,5 månaders användning.

Vägen till bättre sömn del 1/4

Längd: 58 sek
Emelie klickar hem sitt täcke på nätet.

Vägen till bättre sömn del 2/4

Längd: 1:12 min
Emelie hämtar sitt täcke på posten och packar förväntansfullt upp det.

Vägen till bättre sömn del 3/4

Längd: 1:11 min
Emelie sover första natten med sitt nya täcke.

Vägen till bättre sömn del 4/4

Längd: 52 sek
Emelie utvärderar sitt täcke efter att ha använt det i 1,5 mån.

Cura tyngdtäcke – Annas story

Längd: 57sek.
Anna har upplevt stress en längre period. Hon fick se en reklam med Cura tyngdtäcke och valde att köpa ett täcke. Hon upplever en stor förbättring av sin sömn, är inte lika stressad längre och känner att hon nu orkar prestera på topp igen.

Frågor om Cura tyngdtäcke

Vilken vikt ska jag välja?

Det är högst individuellt vilken vikt du väljer på ditt tyngdtäcke. Cura rekommenderar att du väljer ett täcke som motsvarar 10-15% av din kroppsvikt. Om du t.ex. väger 60 kg, väljer du ett täcke som väger mellan 6-9 kg.

Det här är dock bara en rekommendation, och vilken vikt man trivs bäst med är individuellt. Det bästa är om du kan prova ett täcke innan du köper det.

Vad är det för skillnad på Curas olika modeller av tyngdtäcke?

Cura bästsäljande tyngdtäcke Cura Pearl är för personer som är normalvarm eller för en varm person. Pearl är ett svalt och följsamt tyngdtäcke som nästan alla användare tycker väldigt mycket om. Fyllningen i täcket är små micropärlor (kisel) som formar sig efter kroppen.

Är du istället en frusen person är Cura Cozy täcket du ska välja. Skillnaden i temperaturen beror på fyllningen. Cozy-täcket består av tvinnande polyestertrådar medan Pearl täcket består av små micropärlor. Pärlorna släpper ut mer värme än polyestertrådarna vilket skapar en svalkande effekt.

Alla Cura tyngdtäcken ger samma effekt på din kropp, något som kallas för Deep Pressure Stimulation (DPS). Denna process stimulerar djupt liggande hudreceptorer vilket får kroppen att frisätta må bra-hormoner som verkar ångestdämpande, avslappnade och får oss att komma till ro snabbare. Resultatet blir kortare insomningstid, färre nattliga uppvaknanden och bättre sömnkvalité.

Kan man använda tyngdtäcket som ett vanligt täcke?

Alla Vi är alla olika och har olika behov. Många användare av tyngdtäcke använder sitt täcke precis som ett vanligt täcke i sängen, medan andra använder täcket i soffan för att slappna av en stund framför TVn.

Ska tyngdtäcket användas med påslakan?

Du har samma effekt av täcket med eller utan påslakan, men av hygienskäl rekommenderas att du använder påslakan. Välj gärna ett ekologiskt påslakan.

Finns det några risker med att använda tyngdtäcke?

Vid normal användning finns det inga risker med att använda tyngdtäcke. Dock väljer tillverkaren att utfärda vissa varningar. Man rekommenderar att du rådfrågar din läkare innan du börjar använda ett tyngdtäcke om du t.ex. har svag lungkapacitet eller försvagade muskler. Det finns även speciella riktlinjer vad det gäller barn. Ta del av vår artikel om tyngdtäcke till barn.

Även gravida kan använda tyngdtäcke. Men även här är det god idé att rådfråga med sin läkare innan.

Reklamfilm för Cura tyngdtäcke
Cura of Sweden

Återförsäljare av Cura tyngdtäcke

Har du bestämt dig för att köpa ett Cura tyngdtäcke men undrar var du kan köpa ditt täcke. Ta gärna del av vår andra artikel om var du kan köpa tyngdtäcke. Där går vi igenom olika återförsäljare och vilka villkor de har med leverans och retur.

Tips på andra artiklar om tyngdtäcke


2 tankar på “Reklamfilm för Cura tyngdtäcke 2020”

  1. Hej!

    Vad heter alla personer som är med i reklamfilmerna för Curatäckena? Är Emilio Ingrossos fru Åsa med?

    Svara
  2. Hej Sofie!
    Tack för du hörde av dig! I de två sista filmerna heter personerna Emelie och Anna. I den första filmen vet jag inte vad personen heter men jag tror inte det är Åsa 🙂

    Svara

Lämna en kommentar